Szolgáltatásaink: az ötlettől a megvalósításig

Jellemzően komplex projektmenedzsmentet, költségszakértői- és műszaki ellenőrzési szolgáltatást, valamint ingatlan tanácsadást, műszaki állapotfelmérésst, és egyéb projekt szolgáltatásokt biztosítunk.

Minden építési beruházás alapja a fejlesztés és az elvárt cél optimális megvalósítása. Legyen szó lakó- vagy középületekről, ipari, logisztikai fejlesztésről, mi mindig a beruházó érdekeit képviseljük annak érdekében, hogy a projekt az adott költségvetésnek megfelelően, határidőre, és az elvárt minőségi színvonalon valósuljon meg.

Cégünk és pályázati tanácsadóink szerteágazó ismeretekkel és referenciákkal rendelkeznek, mind a fellelhető Európai Uniós, mind a hazai pályázatok esetében. Munkatársaink minden esetben az aktuális feladat fő célját igyekeznek meghatározni és minden esetben a lehető legjobb megoldást megtalálni.

A hazai vállalkozások, szervezetek életében egy fontos, sőt, sok esetben életmentő döntés lehet fejlesztéseik és beruházásaik kezelése. Mind a szolgáltató, mind a termelő és kereskedelmi szektorban nagymértékben befolyásolja a vállalkozások fejlődését, hogy jó időben, kellően végiggondolt és letervezett módon valósítsák meg projektjeiket. Ezek a termékfejlesztések, szolgáltatásbővítések, beruházások az adott piaci szegmens elvárásai alapján, továbbá az üzleti megtérülési racionalitások elve alapján kell, hogy megvalósuljanak. Ehhez kiemelten járulnak hozzá az uniós források, melyek felhasználása meghatározó eleme lehet a piaci szereplők fejlődésének.

Cégünk fő célkitűzése, hogy Csorna városát hozzásegítsük az uniós források elnyeréséhez. Cégünk alapfilozófiája alapján a minőség orientált szolgáltatást helyezzük előtérbe a mennyiségi szolgáltatással szemben.


Csapatunk