pályázati felhívások

Az épület jellemzői:


- A 71,84 m2 alapterületű büfé helyiség a hozzá tartozó 56 m2 + 76,94 m2 fedett terasszal, a fürdő bejáratához közel, az átjárótól balra helyezkedik el.


- A bérlemény 12 db helyiségrészből áll, vizesblokkal, öltözővel, irodával, raktárral rendelkezik.


- A fürdő épület teljeskörű felújítása 2023. évben elkészült, amelyen belül a büfé teljesen új szerkezetként valósult meg. A terület, részben felszerelt berendezési tárgyakkal és speciális konyhatechnológiai berendezésekkel együtt bérbeadó. A berendezések a következők: vizesblokk szaniterek (WC papír tartó adagoló, kéztörlő papír adagoló, folyékony szappan adagoló, WC kefe tartó, mosdó, csaptelek, zuhanycsaptelep), klíma (2db) öltöző szekrények, irodai asztal, szék, ipari sütő, mélyhűtő láda (400 l), hűtőszekrény (3db), melegentartó tálalópult (4db), olajsütő, neutrális pult (2db), ipari mosogatógép, olajfogóval felszerelt mosogató, teraszszék (40db), teraszasztal (10db,), Samsung Hdmi 189cm-es TV tartószerkezettel, távirányítóval (1 db).


A ténylegesen átadott eszközöket a bérleti szerződésben pontosítjuk.

Az épület jellemzői:


- A 11,33 m2 alapterületű üzlethelyiség a fürdő bejáratához közel a főépületben helyezkedik el.


- A helyiség 2 db részből áll (masszázs helyiség és előtér), önálló vizesblokkal nem rendelkezik. A vizesblokk igény a fürdő közös öltöző, vizesblokk helyiségében biztosított.


- A fürdő főépület teljeskörű felújítása 2023. évben készült, a helyiség részben felszerelt, berendezési tárgyakkal, amelyek a következők: masszázs ágy, kézmosó, csaptelep, fogas, folyékony szappan adagoló, és papírtörülköző adagoló, hűtő-fűtő klíma berendezés távkapcsolóval.


- Minden eszköz új.


Az épület jellemzői:


- A 12,02 m2 alapterületű üzlethelyiség a hozzá tartozó bejárat melletti 4 m2 fedett terület a fürdő bejáratához közel, a főépületben helyezkedik el.


- Az épület 1 db helyiségből áll, önálló vizesblokkal nem rendelkezik. A vizesblokk igény a fürdő közös öltöző, vizesblokk helyiségben biztosított.


- A fürdő főépület teljeskörű felújítása 2023. évben készült, a helyiségben berendezési tárgyak nincsenek, az ablakon árnyékoló van. A klíma előkészítés elkészült, amelyre a berendezés felszerelését a Bérbeadóval kell a szerződés megkötését követően egyeztetni.